Norwich mod Crystal Palace i Premier League runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Norwich og Crystal Palace, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Carrow Road på onsdag.

Med 16 point efter 22 kampe er Norwich at finde på plads 17 i Premier League. The Eagles halter efter med 24 point for 22 kampe og ligger før kampen på plads 13 i tabellen.

The Eagles er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Norwich, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Eagles ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Crystal Palace.

 • Norwich tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Norwich vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Norwich ikke scoret i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe
 • Norwich har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Crystal Palace i 12 af de seneste 13 udekampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Crystal Palace har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • Crystal Palace scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • Norwich har har ikke vundet i 8 af 9 seneste kampe mod Crystal Palace
 • I 6 ud af 7 seneste Norwich kampe mod Crystal Palace var antallet af mål under 3.5
 • Norwich har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod Crystal Palace
 • Norwich har tabte i 4 af 5 seneste kampe mod Crystal Palace
 • I 5 ud af 7 seneste Norwich kampe mod Crystal Palace var antallet af mål under 2.5

Form Norwich mod Crystal Palace

Norwich fortsætter pointhøsten.

Norwich har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til West Ham. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 2-1, før de sejrede 3-0 over Watford.

Crystal Palace drømmer om mere.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Crystal Palace i øjeblikket. Mod Millwall satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Brighton. I sidste runde gik de dog ned med 1-3 mod Liverpool.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Crystal Palace formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Norwich 30% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 2.20 i gevinst på oddset for en sejr.

Norwich v Crystal Palace Indbyrdes historik

The Eagles havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i december 2021 i Premier League. Norwich går ind til opgøret med en historik mod Crystal Palace, der siger 1-4-4 for deres seneste 9 kampe i Premier League. I 3 af de seneste 9 opgør mellem Norwich og Crystal Palace var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Norwich og Crystal Palace ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Carrow Road.

Hold øje med…

Hold øje med Teemu Pukki når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Norwich, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Conor Gallagher har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Crystal Palace, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.