Norwich mod Everton i Premier League runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Norwich byder Everton op til dans på lørdag på Carrow Road stadion.

Norwich lægger beslag på placeringen som nummer 20 i Premier League med 10 point for deres første 20 kampe. Differencen til The Toffees er 9 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 18 kampe.

Både Norwich og Everton har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Everton.

 • Norwich har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 10 af de seneste 12 kampe
 • Norwich tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Norwich ikke scoret i deres seneste 4 hjemmekampe
 • I de seneste 6 kampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Everton i 15 af de seneste 17 kampe
 • Everton har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Everton scorede i deres seneste 6 kampe
 • I 10 ud af 12 seneste Norwich kampe mod Everton var antallet af mål under 3.5
 • Norwich har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod Everton
 • Norwich har scoret imod i 12 af de senest 13 kampe mod Everton
 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Norwich har spillet mod Everton har begge hold scoret
 • I 5 ud af 6 seneste Norwich kampe mod Everton var antallet af mål under 2.5

Form Norwich mod Everton

Norwich fortsætter skuffende resultater.

Det er alt eller intet for Norwich i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Crystal Palace, hvortil de svarede igen mod Charlton i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod West Ham.

Everton drømmer om at stoppe ringe stime.

Everton har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Chelsea blev det 1-1, hvorefter Brighton viste sig for stærke og sejrede 2-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Hull.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Everton er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Everton giver dig netop nu 2.02 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 50% chance for at slå Norwich. Ønsker du at placere dine indsatser på Norwich, kan de spilles til 3.75 på oddset.

Norwich v Everton Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Everton deres seneste to kampe mod Norwich i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i september 2021 og 1-0 i juni 2020. Norwich møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Norwich og Everton kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Norwich og Everton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Carrow Road i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Teemu Pukki. Han har vist flaget for Norwich med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

The Toffees har til gengæld forhåbninger om, at Demarai Gray kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.