Norwich mod Leeds i Premier League runde 10 – optakt, odds og spilfiduser

Norwich har fordel af hjemmebane på Carrow Road, når Leeds kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League. Som nummer 20 har Norwich formået at skrabe 2 point sammen for 9 kampe. Med 7 point har Leeds for 9 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 17 i Premier League. Både Norwich og Leeds har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich vs Leeds.

  • Norwich ikke vundet i de seneste 19 kampe i træk;
  • Norwich ikke vundet i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe;
  • Norwich har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe.
  • Leeds ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Leeds har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.

Form Norwich vs Leeds

Norwich drømmer om at stoppe ringe stime.

Norwich er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Det er ikke helt skidt for Norwich, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Burnley, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Brighton, før de desværre tabte med 7-0 til Chelsea.

Leeds fortsat skidt kørende.

Leeds går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. De seneste tre kampe har for Leeds givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Watford med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Southampton. Deres seneste opgør, mod Wolves, indbragte et point i en1-1 kamp.

Norwich v Leeds Indbyrdes historik

Eftersom Norwich er debutant i denne liga, har de aldrig tidligere mødt Leeds i Premier League. Men de har dog tidligere mødt hinanden i andre turneringer. Her har det også været en ganske lige affære.

 

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Teemu Pukki. Han er topscorer for Norwich med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe. 

Leeds krydser til gengæld fingre for, at Raphinha kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.