Norwich mod Liverpool i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Norwich har fordel af hjemmebane på Carrow Road, når Liverpool kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Norwich sluttede som oprykkere i sidste sæson og i denne runde 1 i Premier League står de overfor Liverpool, der sluttede sidste sæson som nummer 3 og med 69 point. Det ligner en sæson, hvor nedrykningskamp kommer til at fylde en del hos Norwich, der drømmer om forbliven i ligaen.

Facts og finurligheder for Norwich vs Liverpool.

  • Norwich har tabt i de seneste 10 kampe i træk;
  • Norwich har tabt i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 12 af 13 kampe;
  • Norwich har tabt i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe.
  • Liverpool har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 10 kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form Norwich vs Liverpool

Norwich håber på god start

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Norwich i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-1 sejr mod Queens P.R., en 4-1 sejr mod Reading og senest en 2-2 uafgjort mod Barnsley.

Liverpool vil tilbage på tronen

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Liverpool i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod West Brom, en 3-0 sejr mod Burnley og senest en 2-0 sejr mod Crystal Palace.

Liverpool elsker normalt at spille imod Norwich og Jürgen Klopp har rigtigt gode minder fra Carrow Road. Vi holder på, at han og The Reds igen tager sejren med hjem.

Norwich v Liverpool Indbyrdes historik

The Reds vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Carrow Road i February 2020 i Premier League. Norwich møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Norwich og Liverpool. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.