Norwich mod Manchester City i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester City skal teste formen af mod Norwich på lørdag, når de mødes i Premier League på Carrow Road. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med en placering som nummer 18 i stillingen har Norwich samlet 17 point efter 23 kampe. På 60 point befinder The Citizens sig rangeret som nummer 1 for 23 afviklede kampe.

The Citizens er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Norwich, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

The Citizens kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 6 scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Manchester City.

 • Norwich har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Norwich i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Norwich tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Norwich vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Norwich ikke scoret i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe
 • Manchester City scorede i deres seneste 17 kampe
 • Manchester City vandt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Manchester City har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 8 udekampe Manchester City har spillet, har begge hold scoret
 • I 10 ud af 12 seneste Norwich kampe mod Manchester City var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 3 Norwich kampe mod Manchester City var summen af mål over 4.5
 • Norwich har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod Manchester City
 • Norwich har scoret imod i 11 af de senest 13 kampe mod Manchester City
 • I de seneste 3 Norwich kampe mod Manchester City var summen af mål over 3.5

Form Norwich mod Manchester City

Norwich bøjer sig ikke

Norwich er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 1-0 over Watford samt Wolves. Serien blev dog bremset mod Crystal Palace i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Manchester City i forrygende form.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Southampton, før de bankede Fulham med 4-1. Senest blev Brentford nedlagt i en 2-0 sejr.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af The Sky Blues til 1.17 på oddset virker som et fristende bud på på lørdag. Bookmakerne giver Norwich 6% chance for at tage tre point mod Manchester City. Det svarer til, at man får 17.50 på oddset for sejr til Norwich, mens uafgjort giver 7.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Sky Blues betaler dig pengene 1.17 gange igen på oddset.

Norwich v Manchester City Indbyrdes historik

Norwich endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Manchester City i Premier League. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 5-0 og 5-0. Bookmakerne giver Norwich 6% chance for at tage tre point mod Manchester City. Det svarer til, at man får 17.50 på oddset for sejr til Norwich, mens uafgjort giver 7.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til Manchester City betaler dig pengene 1.17 gange igen på oddset. Norwich går ind til opgøret med en historik mod Manchester City, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 8 af de seneste 10 opgør mellem Norwich og Manchester City var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Norwich og Manchester City ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Carrow Road.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Teemu Pukki. Han har vist flaget for Norwich med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

The Citizens har til gengæld forhåbninger om, at Bernardo Silva kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.