Norwich skal bremse fremgangen hos Manchester United

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Red Devils vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Norwich indtager en plads som nummer 20 i tabellen med 10 point efter 15 kampe. På de 15 runder Manchester United har afviklet, har de indsamlet 24 point og ligger nummer 6 i stillingen.

Norwich har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til The Red Devils i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Manchester United.

  • Norwich ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Norwich kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Norwich har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Norwich kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Manchester United har scoret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Form Norwich mod Manchester United

Norwich håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Norwich, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Wolves, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Newcastle, før de desværre tabte med 3-0 til Tottenham.

Manchester United bøjer sig ikke.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Manchester United, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-2 og 1-0 over Arsenal samt Crystal Palace. Serien blev dog bremset mod BSC Young Boys i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.
 

 

Norwich v Manchester United Indbyrdes historik

Da Norwich har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 års, at de står overfor The Red Devils. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 11. januar 2020, da Manchester United vandt 4-0 hjemme. Norwich møder Manchester United med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Norwich og Manchester United var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor Norwich og Manchester United ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Carrow Road.

Formstærk måltyv

Hold øje med Teemu Pukki når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Norwich, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Cristiano Ronaldo har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Red Devils, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.