Norwich mod Newcastle Utd i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 32 kampe afviklet er Norwich placeret nummer 20 i stillingen med 21 point. Der er 19 points forskel til Newcastle Utd, der som nummer 11 har samlet 40 point sammen.

Norwich har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Newcastle Utd i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Norwich ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Newcastle Utd ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Newcastle Utd.

 • Norwich har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Norwich tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Norwich har spillet, har begge hold scoret
 • Norwich scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 15 af de seneste 17 udekampe
 • Newcastle scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • Norwich har har ikke tabt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Newcastle
 • Norwich har har ikke vundet i 8 af 10 seneste kampe mod Newcastle
 • I 4 af de seneste 5 kampe Norwich har spillet mod Newcastle har begge hold scoret
 • Norwich har scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod Newcastle
 • Norwich har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Newcastle

Form Norwich mod Newcastle Utd

Norwich fortsat skidt kørende.

Norwich har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Brighton, før de sejrede 2-0 mod Burnley. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Manchester United.

Newcastle Utd håber på yderligere point til samlingen.

Newcastle Utd har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Wolves nedlagt 1-0, hvorpå Leicester blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Crystal Palace, der blev slået med 1-0.

Norwich v Newcastle Utd Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Norwich senest mødte Newcastle Utd i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Newcastle Utd som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Norwich 27% chance for at banke Newcastle Utd. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Newcastle Utd udbetaler 2.05 i gevinst på oddset for en sejr. Norwich møder Newcastle Utd med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Norwich og Newcastle Utd kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 34 fortæller os, hvor Norwich og Newcastle Utd ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Carrow Road.

Norwich mod Newcastle Utd – Hold øje med…

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Teemu Pukki, der viser god form for Norwich. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Newcastle Utd.

Gæsterne krydser fingre for Bruno Guimaraes til at score igen efter 2 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.