Norwich håber på ny manager-effekt mod Southampton

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Norwich byder Southampton op til dans på lørdag på Carrow Road stadion. Norwich lægger beslag på placeringen som nummer 20 i Premier League med 5 point for deres første 11 kampe. Differencen til The Saints er 9 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 13 i tabellen for 11 kampe. 

The Saints er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Norwich, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det er dog første kamp i spidsen for den nye Norwich-manager Dean Smith, som skal forsøge at løfte Kanariefuglene ud ad sumpen.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 23 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich vs Southampton.

  • Norwich ikke vundet i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe;
  • Norwich har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • Norwich $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • Southampton er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 6 of 8 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • Southampton har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Form Norwich mod Southampton

Norwich håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Norwich igennem de seneste ugers kampe. Norwich har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Chelsea tabte de 7-0, Leeds også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Norwich formåede at vinde 2-1 over Brentford.
 

The Saints vanskelige at nedbryde.

Southampton går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Southampton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Chelsea, før de bankede Watford med 0-1. Senest blev Aston Villa nedlagt i en 1-0 sejr.

 

Norwich v Southampton Indbyrdes historik

Da Norwich har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 år, at de står overfor Southampton. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 19 Juni 2020, da Southampton vandt 3-0 på udebane. Norwich går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Norwich og Southampton bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Teemu Pukki. Han er topscorer for Norwich med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

The Saints krydser til gengæld fingre for, at James Ward-Prowse kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.