Norwich mod Tottenham i Premier League runde 38 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Tottenham den kommende søndag møder Norwich. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Norwich indtager en plads som nummer 20 i tabellen med 22 point efter 37 kampe. På de 37 runder Tottenham har afviklet, har de indsamlet 68 point og ligger nummer 4 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Norwich ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 7 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Tottenham ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 5 mål ind, eller 0.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Tottenham.

 • Norwich tabte 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Norwich har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 13 af de seneste 15 kampe
 • Norwich har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Norwich i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
 • Tottenham har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Tottenham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Tottenham har ikke tabt deres seneste 4 udekampe
 • Tottenham scorede i 4 af deres seneste 5 udekampe
 • I 12 ud af 13 seneste Norwich kampe mod Tottenham var antallet af mål under 3.5
 • Norwich har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod Tottenham
 • I de seneste 5 Norwich kampe mod Tottenham var summen af mål over 2.5
 • Norwich har scoret imod i 11 af de senest 12 kampe mod Tottenham
 • I 5 ud af 6 seneste Norwich hjemmekampe mod Tottenham var antallet af mål under 3.5

Form Norwich mod Tottenham

Norwich i ekspresfart mod bunden.

Bare ét point forhindrer Norwich i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-0 og 3-0 mod West Ham og Leicester. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Wolves.

Tottenham vanskelige at nedbryde

Tottenham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Liverpool, før de bankede Arsenal med 3-0. Senest blev Burnley nedlagt i en 1-0 sejr.

Norwich v Tottenham Indbyrdes historik

Tottenham vandt 3-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Tottenham Hotspur Stadium i December 2021 i Premier League. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør på Carrow Roadpå søndag. Norwich møder Tottenham med en historik imellem klubberne, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Norwich og Tottenham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Norwich og Tottenham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 38. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Carrow Road i vente.

Norwich mod Tottenham – Formstærke spillere

Han har hamret 21 mål ind så langt i turneringen og Harry Kane stod desuden for 4 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Norwich.