Norwich mod Watford i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Norwich tager den kommende lørdag imod Watford i Premier League på Carrow Road. Norwich lægger beslag på placeringen som nummer 20 i Premier League med 0 point for deres første 4 kampe. Differencen til Watford er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 4 kampe. 

Bookmakerne giver Norwich 44% chance for at tage tre point mod Watford. Det svarer til, at man får 2.25 på oddset for sejr til Norwich, mens aufgjort giver 3.30 gange igen. En væddemål på en udesejr til Watford betaler dig pengene 3.30 gange igen på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich vs Watford.

  • Norwich har tabt i de seneste 14 kampe i træk;
  • Norwich har tabt i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 16 af 17 kampe;
  • Norwich har tabt i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe.
  • Watford har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Watford har tabt i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Watford ikke vundet i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Watford har tabt i seneste 6 af 7 kampe.

Form Norwich vs Watford

Tilhængerne rystede over formen hos Norwich.

Norwich ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Norwich præsterede en 6-0 sejr mod Bournemouth, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Leicester, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod Arsenal.

Watford fortsætter skuffende resultater.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Watford igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Watford præsterede en 1-0 sejr mod Crystal Palace, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Tottenham, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod Wolves.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Watford stadig af en smule mere værdi på oddset end Norwich. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.25, hvorimod udesejren giver 3.30 på oddset.

Norwich v Watford Indbyrdes historik

Da Norwich har tilbragt en sæson udenfor Premier League, er det således første gang i 2 år, at de møder Watford i Premier League. Det seneste møde imellem dem blev spillet 7. juli 2020, hvor Watford vandt 2-1 på Vicarage Road Stadium. Norwich går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 1-0-3 for deres seneste 4 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Teemu Pukki. Han har vist flaget for Norwich med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Watford har til gengæld forhåbninger om, at Ismaila Sarr kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.