Nottingham Forest mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Nottingham Forest tørner sammen med rivaler Brentford i et derby Premier League den kommende lørdag på City Ground, Nottingham.

Ligaens bundprop, Nottingham Forest, har bare opnået 9 point for deres første 13 afviklede runder, mens gæsterne fra Brentford har taget 15 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 11 i Premier League stillingen.

Nottingham Forest fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Brentford bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 6 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Brentford præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Nottingham Forest har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 8 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Brentford kigger på 3 sejre, samt 6 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

3 hurtige

Over/under: Over 2.5 til odds 1.94

Fuldtid: Brentford sejr til odds 2.55

BTTS: Ja til odds 1.73

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Brentford.

  • Nottingham Forrest scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 7 af de seneste 9 kampe
  • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Brentford scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
  • Der er scoret imod Brentford i 5 af de seneste 7 udekampe
  • Brentford har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Nottingham Forest mod Brentford

Nottingham Forest har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Brighton, før de sejrede 1-0 mod Liverpool. Desværre blev sejren fulgt op af et 5-0 nederlag mod Arsenal. Nottingham Forest opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 9 mål ind.

Brentford har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Chelsea blev det 0-0, hvorefter Aston Villa viste sig for stærke og sejrede 4-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Wolverhampton. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Brentford kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Brentford formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 3 uafgjorte og tabte 3, hvori de indkasserede 15 og scorede 6 mål.

Brentford noterede sig 5 point efter 1 sejre i deres seneste 4 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 8 mål, men indkasserede også 9 selv.

Nottingham Forest vs Brentford – Seneste nyt

Nottingham Forest kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brentford.

Harry Toffolo, Jack Colback, Moussa Niakhaté og Omar Richards er blandt de 4 spillere, som mangler for Nottingham Forest på lørdag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Nottingham Forest.

Aaron Hickey, Thomas Strakosha, Pontus Jansson og Christian Nørgaard bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Brentford – indbyrdes historik

Nottingham Forest vandt 4 af deres foregående 10 kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt 5 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Nottingham Forest mod Brentford Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Taiwo Awoniyi ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brentford sætter deres lid til, at Ivan Toney kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Nottingham Forest. Begge scorede også i 7 af de seneste 10 udekampe for Brentford.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Nottingham Forests seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Brentford spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.