Nottingham Forest mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på City Ground, Nottingham den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Nottingham Forest og gæsterne fra Chelsea.

Nottingham Forest fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Chelsea bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 8 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Chelsea er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens Chelsea præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Nottingham Forest er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 9 nederlag i Premier League i denne sæson.

Chelsea kigger på 7 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Chelsea.

  • Nottingham Forrest scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Nottingham Forrest har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest tabte deres seneste 3 kampe
  • 4 af Nottingham Forrest’s seneste 5 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 19 af Chelsea’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea har i tabte de seneste 4 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Chelsea var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 11 af Chelsea’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med under 2.5 mål

Form Nottingham Forest mod Chelsea

I deres seneste tre kampe formåede Nottingham Forest først at banke Crystal Palace med 1-0. Herefter nedlagde de også Blackburn med 1-4, inden stimen stoppede mod Manchester United, der vandt en 3-0 sejr. Nottingham Forest vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 9 og lukkede 9 mål ind.

Chelsea har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Manchester City. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Newcastle, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Bournemouth. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Chelsea i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 6 mål.

Chelsea noterede sig 9 point efter 3 sejre i deres seneste 5 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 7 mål, men indkasserede også 6 selv.

Nottingham Forest vs Chelsea – Seneste nyt

Nottingham Forest kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Chelsea den kommende søndag.

Dean Henderson, Morgan Gibbs-White, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté og Omar Richards er blandt de 6 spillere, som mangler for Nottingham Forest på søndag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 6 har skavanker af varierende art.

Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Chelsea – indbyrdes historik

Nottingham Forest vandt 0 af deres foregående 4 kampe mod Chelsea, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Nottingham Forest mod Chelsea Spiltips

Hold godt øje med Morgan Gibbs-White, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Nottingham Forest. For gæsterne præsterede Kai Havertz 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Nottingham Forest høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Chelsea 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Nottingham Forests sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Chelsea spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.