Nottingham Forest mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Nottingham Forest tager imod Leicester City på City Ground, Nottingham på lørdag.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ni kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Leicester City er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Leicester City præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Nottingham Forest har vundet fire sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Leicester City kigger på fem sejre, samt to uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Leicester City.

  • Nottingham Forrest scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
  • 8 af Nottingham Forrest’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Nottingham Forrest’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Nottingham Forrest scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Leicester scorede i deres seneste 17 udekampe
  • 13 af Leicester’s seneste 15 udekampe havde over 2.5 mål
  • Leicester har i vandt 4 af de seneste 5 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • 12 af Leicester’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Leicester var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Nottingham Forest mod Leicester City

De seneste tre kampe har for Nottingham Forest givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Southampton med 0-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-1 mod Blackpool. Deres seneste opgør, mod Wolverhampton, indbragte et point i en1-1 kamp. Nottingham Forest vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Leicester City har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Fulham tabte de 0-1, hvorefter de vandt 0-1 over Gillingham. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Newcastle. Leicester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Nottingham Forest opnåede syv point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede fem og lukkede fem mål ind. Leicester City sikrede sig fire sejre fra 14 scorede mål og fire indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 12 point til kontoen.

Nottingham Forest vs Leicester City – Seneste nyt

Nottingham Forest kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté og Omar Richards er blandt de otte spillere, som mangler for Nottingham Forest på lørdag.

Leicester City må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele otte har skavanker af varierende art.

Det er navne som Boubakary Soumaré, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Leicester City – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Nottingham Forest vandt to af deres foregående ti kampe mod Leicester City, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.30 i skrivende stund.

Nottingham Forest mod Leicester City Spiltips

Hold godt øje med Morgan Gibbs-White, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Nottingham Forest. For gæsterne præsterede Harvey Barnes to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Nottingham Forest høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Leicester City sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Nottingham Forest på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Leicester Citys seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Nottingham Forests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.