Nottingham Forest mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forest agerer værter for Liverpool når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Premier League på lørdag på City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest er nummer 19 i tabellen med 6 point efter 11 kampe, mens Liverpool rangerer som nummer 7 med 16 point efter 10 kampe.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 5 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Nottingham Forest kan blot fremvise en enkelt sejr efter 11 spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 7 nederlag.

Liverpool har indtil videre præsteret 4 sejre og 4 uafgjorte samt 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Liverpool.

  • Nottingham F. scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Nottingham F. har spillet, har begge hold scoret
  • Nottingham F. tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 7 af de seneste 8 kampe
  • Liverpool scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • Liverpool scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Liverpool i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Liverpool har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Nottingham Forest mod Liverpool

Nottingham Forest har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Aston Villa blev det 1-1, hvorefter Wolverhampton viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Brighton. Nottingham Forest præsterede kun én sølle sejr på City Ground, Nottingham af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 1 og tabte 3 af disse, hvori de scorede 6 mål og lukkede 9 ind.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Rangers nedlagt 1-7, hvorpå Manchester City blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over West Ham, der blev slået med 1-0. Liverpool har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Premier League. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 9 mål.

Liverpool noterede sig 1 point efter 0 sejre i deres seneste 1 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 0 mål, men indkasserede også 0 selv.

Nottingham Forest vs Liverpool – Seneste nyt

Nottingham Forest kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Liverpool.

Renan Lodi, Jack Colback, Moussa Niakhaté og Omar Richards er alle ude af truppen, som Nottingham Forest tager imod Liverpool med på City Ground, Nottingham.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 4 har skavanker af varierende art.

Ibrahima Konaté, Diogo Jota, Joel Matip, Luis Diaz, Arthur, Kevin Stewart og Naby Keita bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Liverpool – indbyrdes historik

Nottingham Forest vandt 0 af deres foregående 1 kamp mod Liverpool, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 6.50 i skrivende stund.

Nottingham Forest mod Liverpool Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Cheikhou Kouyate ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Liverpool sætter deres lid til, at Roberto Firmino kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Nottingham Forest holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Liverpool præsterede et rent i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Nottingham Forests sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.