Nottingham Forest mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham gæster City Ground, Nottingham på søndag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Nottingham Forest.

Nottingham Forest er nummer 10 i tabellen med 4 point efter 3 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 4 med 7 point efter 3 kampe.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 2 gange i deres seneste 1 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 3 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs.

Tottenham har stået for 2 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 6 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Tottenham.

  • Nottingham F. har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Nottingham F. scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Nottingham F. vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Nottingham F. har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt deres seneste 9 udekampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Tottenham scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe

Form Nottingham Forest mod Tottenham

Nottingham Forest virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod West Ham, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Everton, hvorpå Grimsby blev besejret 0-3.Nottingham Forest præsterede kun én sølle sejr på City Ground, Nottingham af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 0 og tabte 0 af disse, hvori de scorede 1 mål og lukkede 0 ind.

Tottenham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Southampton, der blev nedlagt 4-1. Herefter spillede de 2-2 mod Chelsea, hvorpå Wolverhampton blev besejret 1-0.Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Tottenham vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 3 draws og led 0 defeats nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede3 mål.

Nottingham Forest vs Tottenham – Seneste nyt

Nottingham Forest kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Tottenham.

Jack Colback, Moussa Niakhaté og Omar Richards er blandt de 3 spillere, som mangler for Nottingham Forest den kommende søndag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Nottingham Forest.

Det er navne som Cristian Romero, Oliver Skipp, Richarlison og Clément Lenglet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Tottenham – indbyrdes historik

Nottingham Forest vandt 0 af deres foregående 3 kampe mod Tottenham, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.60 i skrivende stund.

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Taiwo Awoniyi ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Tottenham sætter deres lid til, at Harry Kane kan vise tænder igen efter 6 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Nottingham Forest høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 1 nederlag.Kun 0 af de seneste 10 hjemmekampe i Premier League for Nottingham Forest havde over 2.5 mål. I 6 af de seneste 10 udekampe for Tottenham, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Nottingham Forests sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.