Nottingham Forest vs Leeds – Spilfiduser, Optakt og Odds

Nottingham Forest tager på hjemmebanen City Ground, Nottingham imod Leeds, der kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

Nottingham Forest er nummer 13 i tabellen med 21 point efter 20 kampe, mens Leeds rangerer som nummer 15 med 18 point efter 19 kampe.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Nottingham Forest er noteret for fem sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson.

Leeds kigger på fire sejre, samt seks uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Leeds.

  • Nottingham Forrest scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 10 af de seneste 12 kampe
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 15 af de seneste 16 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 16 af de seneste 18 kampe
  • 9 af Leeds’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål

Form Nottingham Forest mod Leeds

Nottingham Forest har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Bournemouth, hvorefter de mod Manchester United tabte 0-3. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester United, der vandt 2-0. Nottingham Forest præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede otte og indkasserede fire mål.

Leeds virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Cardiff, der blev nedlagt 5-2. Herefter spillede de 0-0 mod Brentford, hvorpå Accrington blev besejret 1-3. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

Nottingham Forest opnåede otte point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede seks og lukkede seks mål ind. Leeds sikrede sig to sejre fra 11 scorede mål og ni indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ni point til kontoen.

Nottingham Forest vs Leeds – Seneste nyt

Nottingham Forest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er alle ude af truppen, som Nottingham Forest tager imod Leeds med på City Ground, Nottingham.

I værste fald må Leeds finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Leeds-truppen, er Tyler Adams i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Leeds – indbyrdes historik

Nottingham Forest mod Leeds Spiltips

Hold godt øje med Brennan Johnson, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Nottingham Forest. For gæsterne præsterede Rodrigo tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Nottingham Forest høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Leeds sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Nottingham Forest præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på City Ground, Nottingham.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Nottingham Forests seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Leeds spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.