Nottingham Forest vs Manchester City – Spilfiduser, Optakt og Odds

Nottingham Forest tager imod Manchester City på City Ground, Nottingham i runde 24 den kommende lørdag i Premier League.

Manchester City nyder udsigten fra toppen af tabellen med 51 point for 23 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Nottingham Forest ligger placeret som nummer 14 i Premier League med 24 point oven på 22 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Manchester City ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Nottingham Forest har vundet seks sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City kigger på 16 sejre, samt tre uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Manchester City.

  • Nottingham Forrest scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Nottingham Forrest har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Nottingham Forrest’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Nottingham Forrest’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester City scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 9 af Manchester City’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester City var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 7 af Manchester City’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål
  • Manchester City tabte deres seneste 3 udekampe

Form Nottingham Forest mod Manchester City

Det er alt eller intet for Nottingham Forest i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Manchester United, hvortil de svarede igen mod Leeds i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Fulham. Nottingham Forest præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede otte i kassen selv, mens de lukkede tre mål ind.

Manchester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Tottenham. De svarede stærkt igen mod Aston Villa, som blev slået 3-1, før de sejrede 1-3 over Arsenal. Manchester City præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Nottingham Forest vs Manchester City – Seneste nyt

Nottingham Forest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er alle ude af truppen, som Nottingham Forest tager imod Manchester City med på City Ground, Nottingham.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Nottingham Forest. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Manchester City – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Sky Blues med de tre point i en 6-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Nottingham Forest vandt en af deres foregående seks kampe mod Manchester City, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 5.75 i skrivende stund.

Nottingham Forest mod Manchester City Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Brennan Johnson været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Manchester City. Hos gæsterne går Erling Braut Haaland efter at føje yderligere til hans samling af fem mål i hans seneste kampe.

Nottingham Forest høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Nottingham Forest. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Manchester City.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Nottingham Forests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.