Nottingham Forrest mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mens formen ser skarp ud hos Aston Villa i Premier League, lader den en del tilbage at ønske for Nottingham Forrest, før deres besøg på City Ground, Nottinghamden kommende søndag. Det vil være en temmelig stor overraskelse, hvis førstnævnte afgiver point i denne duel.

Nottingham Forrest er nummer 16 i tabellen med ti point efter ti kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 5 med 22 point efter ti kampe.

Nottingham Forrest fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Aston Villa bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forrest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Aston Villa udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også 14 scoringer, eller et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Nottingham Forrest er noteret for to sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson.

Aston Villa har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter ti kampe, hvori de noterede sig syv sejre og to nederlag i Premier League. Aston Villa tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

  • 16 af Nottingham Forrest’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Aston Villa scorede i 21 af deres seneste 22 kampe
  • Aston Villa scorede i 11 af deres seneste 12 udekampe
  • 6 af Aston Villa’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 3 kampe

Form Nottingham Forrest mod Aston Villa

Det er ikke helt skidt for Nottingham Forrest, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Crystal Palace, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Luton, før de desværre tabte med 3-0 til Liverpool. Nottingham Forrest præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede 11 og indkasserede otte mål.

Aston Villa har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev West Ham nedlagt 4-1, hvorpå AZ Alkmaar blev fejet til side med 1-4. Senest gik formen ud over Luton, der blev slået med 3-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Aston Villa to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede syv mål.

Nottingham Forrest opnåede nul sejre og nul point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gang i disse kampe, men lukkede også selv syv ind. Aston Villa vandt tre af deres seneste tre opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede ti og indkasserede selv to mål, hvilket samlet indbragte ni point.

Nottingham Forrest vs Aston Villa – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa på søndag. Joe Worrall får en fridag fra Nottingham Forrest-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Callum Hudson-Odoi, Divock Origi, Gonzalo Montiel, Felipe og Danilo er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Aston Villa med på City Ground, Nottingham.

I værste fald må Aston Villa finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Jacob Ramsey, Alex Moreno, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Aston Villa – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Aston Villa med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på City Ground, Nottingham den 8 april 2023. Nottingham Forrest vandt to af deres foregående ti kampe mod Aston Villa, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem Nottingham Forrest og Aston Villa.

Nottingham Forrest mod Aston Villa Spiltips

Hold godt øje med Chris Wood, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Nottingham Forrest. For gæsterne præsterede Ollie Watkins fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Nottingham Forrest høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Nottingham Forrest på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Aston Villas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Aston Villa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.