Nottingham Forrest mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest tager den kommende lørdag imod Brighton i Premier League på City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest er nummer 15 i tabellen med 13 point efter 12 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 8 med 19 point efter 12 kampe.

Hold godt øje med mål, når Brighton spiller kamp på lørdag, for begge hold var på tavlen utrolige 16 gange i træk i deres kampe.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Brighton kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur nul gange.

Nottingham Forrest har vundet tre sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på City Ground, Nottingham nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Brighton kigger på fem sejre, samt fire uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League. Brighton scorede mindst én gang i deres 28 forudgående kampe.

Vores tip

  • 11 af Nottingham Forrest’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • 7 af Nottingham Forrest’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 7 af Nottingham Forrest’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Brighton scorede i 53 af deres seneste 55 kampe
  • Brighton scorede i 35 af deres seneste 37 udekampe
  • I 15 af de seneste 17 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brighton i 21 af de seneste 23 kampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret

Form Nottingham Forrest mod Brighton

Nottingham Forrest har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Liverpool tabte de 3-0, hvorefter de vandt 2-0 over Aston Villa. De var tilbage i rendestenen med et 3-2 nederlag mod West Ham. Nottingham Forrest vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede ni mål, men lukkede også fem ind.

Brighton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Everton, før de nedlage Ajax med 0-2. Mod Sheffield United blev der delt i porten i en 1-1 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brighton to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 11 mål.

Brighton noterede sig otte point efter to sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også fire selv.

Nottingham Forrest vs Brighton – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Brighton. Joe Worrall får en fridag fra Nottingham Forrest-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Callum Hudson-Odoi, Gonzalo Montiel og Felipe er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Brighton med på City Ground, Nottingham.

Brighton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art.

Pervis Estupinan, Lewis Dunk, James Milner, Tariq Lamptey, Danny Welbeck, Solly March og Julio Enciso bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Brighton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forrest med de tre point i en 3-1 kamp, der blev spillet på City Ground, Nottingham den 26 april 2023. Nottingham Forrest vandt fire af deres seneste ti kampe mod Brighton, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem Nottingham Forrest og Brighton.

Nottingham Forrest mod Brighton Spiltips

Chris Wood har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Nottingham Forrest satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Brighton kigger til gengæld mod Ansu Fati i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Premier League.

Nottingham Forrest vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Brighton vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Nottingham Forrest vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Brighton præsterede tre sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Nottingham Forrest præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Brighton snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.