Nottingham Forrest mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace står overfor Nottingham Forrest på lørdag i et Premier League møde på City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Crystal Palace præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Nottingham Forrest er noteret for seks sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Premier League i denne sæson.

Crystal Palace kigger på syv sejre, samt otte uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Nottingham Forrest har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 20 af de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Nottingham Forrest var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • I 11 af de seneste 13 kampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 18 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 17 af de seneste 19 kampe
  • Crystal Palace scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i Premier League
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Nottingham Forrest mod Crystal Palace

Bare ét point forhindrer Nottingham Forrest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 1-0 mod Liverpool og Brighton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Luton. Nottingham Forrest opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scorede ni og lukkede ti mål ind.

De seneste tre kampe har for Crystal Palace givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Burnley med 3-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Tottenham. Deres seneste opgør, mod Luton, indbragte et point i en 1-1 kamp. Crystal Palace vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 17 mål ind og scorede selv seks.

Nottingham Forrest opnåede syv point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede ni og lukkede ti mål ind. Crystal Palace sikrede sig fem sejre fra 18 scorede mål og 11 indkasserede i deres seneste 11 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 19 point til kontoen.

Nottingham Forrest vs Crystal Palace – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Nottingham Forrest, når de skal i aktion mod Crystal Palace.

Gonzalo Montiel og Chris Wood er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Crystal Palace med på City Ground, Nottingham.

Crystal Palace må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 7 kampe mod Nottingham Forrest. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Nottingham Forrest og Crystal Palace senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på City Ground, Nottingham. Nottingham Forrest vandt fem af deres seneste ti kampe mod Crystal Palace, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Nottingham Forrest og Crystal Palace blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Nottingham Forrest og Crystal Palace.

Nottingham Forrest mod Crystal Palace Spiltips

Hold godt øje med Callum Hudson-Odoi, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Nottingham Forrest. For gæsterne præsterede Jean-Philippe Mateta tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Nottingham Forrest høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Nottingham Forrest på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Crystal Palaces seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.