Nottingham Forrest mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest agerer værter for Everton når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League på søndag på Nottingham Forrest’s stadion.

Nottingham Forrest er nummer 13 i tabellen med 25 point efter 24 kampe, mens Everton rangerer som nummer 18 med 21 point efter 25 kampe.

Everton fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Nottingham Forrest bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forrest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Nottingham Forrest er noteret for seks sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson. Nottingham Forrest er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Nottingham Forrest’s stadion nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Everton kigger på fem sejre, samt seks uafgjorte såvel som 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forrest v Everton.

  • Nottingham Forrest scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 7 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 9 af Nottingham Forrest’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • 12 af Everton’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Everton var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Everton har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 12 af de seneste 14 kampe

Form Nottingham Forrest mod Everton

Bare ét point forhindrer Nottingham Forrest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Fulham, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Manchester City. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod West Ham, som satte sig igennem med 4-0. Nottingham Forrest vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også fire ind.

Everton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Leeds satte de sig igennem med 1-0, før Aston Villa viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Everton gik ned 4-0 mod Arsenal. Everton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 12 og scorede en mål.

Nottingham Forrest opnåede 11 point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede syv og lukkede ti mål ind. Everton sikrede sig tre sejre fra syv scorede mål og 11 indkasserede i deres seneste otte kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ti point til kontoen.

Nottingham Forrest vs Everton – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er blandt de ni spillere, som mangler for Nottingham Forrest på søndag.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på søndag møder Nottingham Forrest.

Det er navne som Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nottingham Forrest’s stadion.

Nottingham Forrest mod Everton – indbyrdes historik

Nottingham Forrest går til kampen mod Everton med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Nottingham Forrest og Everton.

Nottingham Forrest mod Everton Spiltips

Brennan Johnson har været stærk for Nottingham Forrest i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Everton håber, at Seamus Coleman kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Nottingham Forrest høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Everton sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt otte nederlag. Nottingham Forrest holdt gæsterne på Nottingham Forrest’s stadion fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Everton præsterede et rent bur i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.6 mål i disse kampe.