Nottingham Forrest mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Fulham kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Fulham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Nottingham Forrest er noteret for seks sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Premier League i denne sæson.

Fulham har indtil videre præsteret 11 sejre og seks uafgjorte samt 13 nederlag i Premier League. Fulham bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Nottingham Forrest har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 20 af de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Nottingham Forrest var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i de seneste 13 udekampe
  • 10 af Fulham’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i de seneste 10 udekampe i Premier League
  • 13 af Fulham’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Fulham har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste udekampe i Premier League

Form Nottingham Forrest mod Fulham

Det er ikke helt skidt for Nottingham Forrest, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-0 mod Brighton, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Luton. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Crystal Palace. Nottingham Forrest vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede otte og lukkede otte mål ind.

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Wolverhampton gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 3-0 over Tottenham, inden de senest spillede 3-3 mod Sheffield United. Fulham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv otte.

Fulham noterede sig 15 point efter fire sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 15 mål, men indkasserede også 11 selv.

Nottingham Forrest vs Fulham – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Nottingham Forrest, når de skal i aktion mod Fulham.

Gonzalo Montiel og Chris Wood er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Fulham med på City Ground, Nottingham.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Nottingham Forrest. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Kenny Tete og Raul Jiménez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Nottingham Forrest. Ikke bare vandt Fulham deres seneste opgør mod Nottingham Forrest, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 5-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Fulham vandt otte af deres foregående ti kampe, mens Nottingham Forrest vandt to sejre i ti opgør. Fulham kan spilles til odds 2.75 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Nottingham Forrest og Fulham.

Nottingham Forrest mod Fulham Spiltips

Hold godt øje med Chris Wood, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Nottingham Forrest. For gæsterne præsterede Rodrigo Muniz fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Nottingham Forrest høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Nottingham Forrest på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Fulhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Nottingham Forrest præsterede et gennemsnit på 0.67 mål, mens Fulham snittede 3.34 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Fulham formåede at score 1.8 mål i gennemsnit.