Nottingham Forrest mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton gæster City Ground, Nottingham på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Nottingham Forrest.

Nottingham Forrest går ind til runde 9 som nummer 13 i Premier League tabellen med ni point på kontoen. Med otte runder bag dem har Luton samlet fire point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Nottingham Forrest ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Luton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste fire opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Nottingham Forrest er noteret for to sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson.

Luton kigger på en sejre, samt en uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. Luton lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Form Nottingham Forrest mod Luton

Det er ikke helt skidt for Nottingham Forrest, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-0 mod Manchester City, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Brentford. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Crystal Palace. Nottingham Forrest vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 12 mål og lukkede syv.

Luton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Everton satte de sig igennem med 1-2, før Burnley viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Luton gik ned 0-1 mod Tottenham. Luton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv tre.

Nottingham Forrest opnåede fem point for deres seneste tre møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede fire og lukkede tre mål ind. Luton sikrede sig en sejre fra tre scorede mål og tre indkasserede i deres seneste to kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem tre point til kontoen.

Nottingham Forrest vs Luton – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Luton på lørdag. Joe Worrall behøver ikke klæde om, når Nottingham Forrest næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Ola Aina, Nuno Tavares, Felipe, Danilo og Wayne Hennessey er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Luton med på City Ground, Nottingham.

Luton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Nottingham Forrest.

Amari’i Bell, Daniel Potts, Jordan Clark og Gabriel Osho bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Luton, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Luton – indbyrdes historik

Nottingham Forrest vandt tre af deres seneste ni kampe mod Luton, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

Nottingham Forrest mod Luton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Willy Boly ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Luton sætter deres lid til, at Carlton Morris kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Nottingham Forrest høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Luton sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Nottingham Forrest holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Luton præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.