Nottingham Forrest mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Cityden kommende søndag møder Nottingham Forrest. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 76 point sammen på deres første 33 kampe. Nottingham Forrest er 26 point efter i stillingen med 34 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 17 i stillingen.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Manchester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net syv gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Nottingham Forrest har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Manchester City har indtil videre præsteret 23 sejre og syv uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Manchester Citys seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 24 af de seneste 26 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 22 af de seneste 24 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 20 af de seneste 22 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 14 af de seneste 16 hjemmekampe i Premier League
  • I de seneste 4 kampe i træk Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 26 kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 16 kampe i Premier League
  • Manchester City scorede i 34 af deres seneste 36 kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 13 udekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 13 udekampe

Form Nottingham Forrest mod Manchester City

Bare ét point forhindrer Nottingham Forrest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Tottenham, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Wolverhampton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Everton, som satte sig igennem med 2-0. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Nottingham Forrest har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Nottingham Forrest opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ti og lukkede otte mål ind.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Real Madrid, før de bankede Chelsea med 1-0. Senest blev Brighton nedlagt i en 0-4 sejr. Manchester City har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 16 mål og indkasserede seks på deres vej.

Nottingham Forrest opnåede to sejre og seks point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 23 ind. Manchester City vandt 11 af deres seneste 11 opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 28 og indkasserede selv seks mål, hvilket samlet indbragte 33 point.

Nottingham Forrest vs Manchester City – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Nottingham Forrest, når de skal i aktion mod Manchester City.

Gonzalo Montiel og Chris Wood er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Manchester City med på City Ground, Nottingham.

Manchester City har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Mateo Kovacic og Josko Gvardiol, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Manchester City – indbyrdes historik

Nottingham Forrest har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Manchester City. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på City Ground, Nottingham den 23 september 2023. Nottingham Forrest vandt en af deres foregående otte kampe mod Manchester City, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere tre kampe mellem Nottingham Forrest og Manchester City scorede begge hold.

Nottingham Forrest mod Manchester City Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Phil Foden, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fem gange i de seneste seks kampe i Premier League for Manchester City. Hans sæsontotal i Premier League siger 20 mål. Med fire mål i seks kampe for Nottingham Forrest i Premier League, er Chris Wood også en spiller, der er værd at holde øje med.

Nottingham Forrest høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt nul nederlag. Man kunne forestille sig, at Manchester City sætter næsen op efter at score på søndag, da Nottingham Forrest kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Nottingham Forrest præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens Manchester City snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Nottingham Forrests seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.