Nottingham Forrest mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest agerer værter for Manchester United når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League den kommende lørdag på City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest er nummer 16 i tabellen med 17 point efter 19 kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 6 med 31 point efter 19 kampe.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Nottingham Forrest er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson. Nottingham Forrest har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Manchester United har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 19 kampe, hvori de noterede sig ti sejre og fire nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Nottingham Forrest har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Nottingham Forrest tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 12 af de seneste 14 kampe
  • 14 af Manchester United’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Manchester United har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Manchester United var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • 7 af Manchester United’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Manchester United kampe, har summen af mål været under 2.5

Form Nottingham Forrest mod Manchester United

Nottingham Forrest har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Tottenham tabte de 0-2, Bournemouth også viste sig for stærke i en 2-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Nottingham Forrest formåede at vinde 1-3 over Newcastle. Nottingham Forrest præsterede kun én sølle sejr på City Ground, Nottingham af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede otte mål og lukkede 11 ind.

Manchester United har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Liverpool sluttede 0-0, hvorpå et 2-0 nederlag mod West Ham fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Aston Villa blev nedlagt med 3-2. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Nottingham Forrest opnåede en sejre og tre point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind. Manchester United vandt fem af deres seneste seks opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede ti og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 15 point.

Nottingham Forrest vs Manchester United – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Manchester United. Med tre spillere i karantæne er Nottingham Forrest tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Scott McKenna, Joe Worrall og Joe Worrall sidder i straffeboksen.

Serge Aurier og Taiwo Awoniyi er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Manchester United med på City Ground, Nottingham.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Harry Maguire, Anthony Martial, Victor Lindelof, Mason Mount, Casemiro, Lisandro Martinez, Harry Maguire, Antony, Mason Mount og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Manchester United – indbyrdes historik

Manchester United vandt 3-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Nottingham Forrest vandt nul af deres foregående fem kampe mod Manchester United, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere tre kampe mellem Nottingham Forrest og Manchester United scorede begge hold.

Nottingham Forrest mod Manchester United Spiltips

Nottingham Forrest vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Manchester United vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Nottingham Forrest på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Nottingham Forrest præsterede et gennemsnit på 0.67 mål, mens Manchester United snittede 2.67 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.