Nottingham Forrest mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Tottenham ankommer til City Ground, Nottingham på fredag for at udfordre Nottingham Forrest i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Nottingham Forrest er nummer 16 i tabellen med 14 point efter 16 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 5 med 30 point efter 16 kampe.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Tottenham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Nottingham Forrest er noteret for tre sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Tottenham har indtil videre præsteret ni sejre og tre uafgjorte samt fire nederlag i Premier League. Tottenham lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • Nottingham Forrest har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 10 af de seneste 12 kampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Nottingham Forrest tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 32 kampe
  • I 15 af de seneste 17 udekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 17 udekampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 13 af Tottenham’s seneste 15 udekampe havde over 2.5 mål

Form Nottingham Forrest mod Tottenham

Bare ét point forhindrer Nottingham Forrest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 5-0 mod Everton og Fulham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Wolverhampton. Nottingham Forrest har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på City Ground, Nottingham. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede otte og indkasserede otte mål.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Manchester City sluttede 3-3, hvorpå et 1-2 nederlag mod West Ham fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Newcastle blev nedlagt med 4-1. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Nottingham Forrest opnåede en sejre og tre point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind. Tottenham noterede sig 12 point efter fire sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også fire selv.

Nottingham Forrest vs Tottenham – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan have op til fire fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Tottenham. Scott McKenna, Joe Worrall og Joe Worrall er ikke til rådighed for Nottingham Forrest-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Taiwo Awoniyi sidder over for Nottingham Forrest i deres kommende opgave på grund af en skade.

Tottenham må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele en har skavanker af varierende art.

Det er navne som Eric Dier, Rodrigo Bentancur, Ashley Phillips, James Maddison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman og Ryan Sessegnon, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham vandt 3-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende fredag. Nottingham Forrest vandt en af deres foregående seks kampe mod Tottenham, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere to kampe mellem Nottingham Forrest og Tottenham scorede begge hold.

Nottingham Forrest mod Tottenham Spiltips

Hold godt øje med Anthony Elanga, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Nottingham Forrest. For gæsterne præsterede Heung-Min Son to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Nottingham Forrest høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Tottenham to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Nottingham Forrest præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Tottenham snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Nottingham Forrests seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.