Nottingham Forrest mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham står overfor Nottingham Forrest den kommende lørdag i et Premier League møde på City Ground, Nottingham.

West Ham fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Nottingham Forrest bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens West Ham præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Nottingham Forrest har vundet fem sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

West Ham kigger på ti sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I 10 af de seneste 11 kampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 13 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 23 af de seneste 25 hjemmekampe
  • I de seneste 7 kampe i træk Nottingham Forrest har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af West Ham’s seneste 11 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod West Ham i 15 af de seneste 16 udekampe i Premier League
  • West Ham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe i Premier League
  • 9 af West Ham’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af West Ham’s seneste 11 kampe i Premier League havde under 3.5 mål

Form Nottingham Forrest mod West Ham

Det er ikke helt skidt for Nottingham Forrest, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Bournemouth, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Bristol City, før de desværre tabte med 2-3 til Newcastle. Nottingham Forrest har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på City Ground, Nottingham. De opnåede uafgjort nul gange og tabte fem af disse, hvori de scorede syv og indkasserede 12 mål.

West Ham har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Bournemouth, hvorefter de mod Manchester United tabte 3-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Arsenal, der vandt 0-6. West Ham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

West Ham noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 12 mål, men indkasserede også otte selv.

Nottingham Forrest vs West Ham – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Nottingham Forrest, når de skal i aktion mod West Ham.

Gonzalo Montiel og Chris Wood er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod West Ham med på City Ground, Nottingham.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Lucas Paqueta og Michail Antonio, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod West Ham – indbyrdes historik

Nottingham Forrest sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod West Ham. Med sejre på 3-2 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Nottingham Forrest ser West Ham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Nottingham Forrest vandt tre af deres seneste ti kampe mod West Ham, mens sidstnævnte vandt syv af disse og resten endte uafgjort.

I 8 af de seneste 9 indbyrdes Premier League opgør mellem Nottingham Forrest og West Ham blev der scoret mindst tre mål. I en af de tidligere tre kampe mellem Nottingham Forrest og West Ham scorede begge hold.

Nottingham Forrest mod West Ham Spiltips

Det er en stærk sæson City Ground, Nottingham har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for West Ham.

Nottingham Forrest vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra West Ham vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på City Ground, Nottingham, præsterede Nottingham Forrest at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Nottingham Forrest præsterede et gennemsnit på en mål, mens West Ham snittede 2.33 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.