Nottingham Forrest vs Arsenal – Spilfiduser, Optakt og Odds

Nottingham Forrest agerer værter på City Ground, Nottingham for gæsterne fra Arsenal til et opgør i Premier League den kommende lørdag.

Arsenal er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 81 point sammen på deres første 36 kampe. Nottingham Forrest er 34 point efter i stillingen med 36 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 16 i stillingen.

Arsenal fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Nottingham Forrest bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Arsenal ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 17 mål ind, eller 1.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Nottingham Forrest har vundet otte sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

Arsenal har indtil videre præsteret 25 sejre og seks uafgjorte samt fem nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forrest v Arsenal.

  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 15 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Nottingham Forrest scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal scorede i deres seneste 17 kampe
  • 14 af Arsenal’s seneste 16 kampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Arsenal’s seneste 13 kampe havde over 3.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 kampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe

Form Nottingham Forrest mod Arsenal

Nottingham Forrest har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Brentford gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 4-3 over Southampton, inden de senest spillede 2-2 mod Chelsea. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Nottingham Forrest har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Nottingham Forrest vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 11 og lukkede 11 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Arsenal først at banke Chelsea med 3-1. Herefter nedlagde de også Newcastle med 0-2, inden stimen stoppede mod Brighton, der vandt en 0-3 sejr. Arsenal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Arsenal vandt syv af deres seneste ti opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 28 og indkasserede selv 11 mål, hvilket samlet indbragte 24 point.

Nottingham Forrest vs Arsenal – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er blandt de ni spillere, som mangler for Nottingham Forrest på lørdag.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Arsenal – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Nottingham Forrest vandt to af deres foregående fem kampe mod Arsenal, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.20 i skrivende stund.

Nottingham Forrest mod Arsenal Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Martin Oedegaard været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Arsenal håber, at han kan bygge på mod Nottingham Forrest. Sidstnævnte håber til gengæld på Taiwo Awoniyi til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Nottingham Forrest vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Arsenal skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende lørdag, da Nottingham Forrest kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Nottingham Forrests seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.