Nottingham Forrest vs Brighton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Brighton er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på City Ground, Nottinghampå onsdag. Gæsterne fra Nottingham Forrest ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Når det kommer til mål, er Nottingham Forrest ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Brighton har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på onsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Nottingham Forrest er noteret for seks sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i Premier League i denne sæson. Nottingham Forrest tabte deres foregående 4 opgør.

Brighton kigger på 14 sejre, samt syv uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forrest v Brighton.

  • Nottingham Forrest har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 11 kampe
  • Nottingham Forrest scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • 10 af Nottingham Forrest’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Nottingham Forrest tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Brighton scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • Brighton scorede i deres seneste 15 udekampe
  • Brighton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 16 af de seneste 18 udekampe

Form Nottingham Forrest mod Brighton

Nottingham Forrest har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Aston Villa, før Manchester United satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 3-2. Nottingham Forrest har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på City Ground, Nottingham. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede otte mål.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Tottenham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 1-2 over Chelsea, inden de senest spillede 0-0 mod Manchester United. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brighton to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ti mål.

Brighton noterede sig 21 point efter seks sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 20 mål, men indkasserede også otte selv.

Nottingham Forrest vs Brighton – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Brighton med på City Ground, Nottingham.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Brighton – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Nottingham Forrest senest mødte Brighton i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Brighton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 5.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Nottingham Forrest17% chance for at banke Brighton. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod Brighton udbetaler 1.57 i gevinst på oddset for en sejr. Nottingham Forrest går til kampen mod Brighton med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Nottingham Forrest mod Brighton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Orel Mangala ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brighton sætter deres lid til, at Danny Welbeck kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

I deres seneste 10 hjemmekampe på City Ground, Nottingham, præsterede Nottingham Forrest at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i otte af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.