Nottingham Forrest vs Newcastle – Optakt, bedste Odds og gode tips

Nottingham Forrest agerer værter på City Ground, Nottingham for gæsterne fra Newcastle til et opgør i Premier League den kommende fredag.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Newcastle ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede syv mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

Nottingham Forrest har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på City Ground, Nottingham nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Newcastle har indtil videre præsteret 11 sejre og 11 uafgjorte samt tre nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forrest v Newcastle.

  • Nottingham Forrest scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 10 af de seneste 12 kampe
  • I de seneste 16 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • 11 af Newcastle’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • Newcastle var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • I de seneste 8 Newcastle udekampe, har summen af mål været under 3.5

Form Nottingham Forrest mod Newcastle

Bare ét point forhindrer Nottingham Forrest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-0 af West Ham, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Everton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Tottenham, som satte sig igennem med 3-1. Nottingham Forrest præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede otte og indkasserede fire mål.

Newcastle har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Manchester United. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Manchester City, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Wolverhampton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede otte mål.

Nottingham Forrest vs Newcastle – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på fredag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Newcastle med på City Ground, Nottingham.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder Nottingham Forrest.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Newcastle – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Nottingham Forrest vandt fire af deres foregående otte kampe mod Newcastle, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Nottingham Forrest mod Newcastle Spiltips

Miguel Almiron scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 11 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Newcastle kommer på besøg hos Nottingham Forrest.

Nottingham Forrest vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Newcastle vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Nottingham Forrest. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Newcastle.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.