Nottingham Forrest vs Wolverhampton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er mere end point på spil, når Nottingham Forrest tørner sammen med rivaler Wolverhampton i et derby Premier League på lørdag på City Ground, Nottingham.

Det er ikke sådan, at Nottingham Forrest ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Wolverhampton præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Nottingham Forrest har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Wolverhampton har indtil videre præsteret syv sejre og seks uafgjorte samt 15 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forrest v Wolverhampton.

  • Nottingham Forrest scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 11 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 15 udekampe
  • I de seneste 10 Wolverhampton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • I de seneste 5 Wolverhampton udekampe, har summen af mål været under 3.5

Form Nottingham Forrest mod Wolverhampton

Nottingham Forrest har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Everton, hvorefter de mod Tottenham tabte 3-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Newcastle, der vandt 1-2. Nottingham Forrest vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

Wolverhampton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Tottenham satte de sig igennem med 1-0, før Newcastle viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Wolverhampton gik ned 2-4 mod Leeds. Wolverhampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Nottingham Forrest opnåede 12 point for deres seneste ni møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ti og lukkede 15 mål ind. Wolverhampton noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også ni selv.

Nottingham Forrest vs Wolverhampton – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er alle ude af truppen, som Nottingham Forrest tager imod Wolverhampton med på City Ground, Nottingham.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Nottingham Forrest.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolverhampton, når de drager til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Wolverhampton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Nottingham Forrest går til kampen mod Wolverhampton med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Nottingham Forrest mod Wolverhampton Spiltips

Brennan Johnson har været stærk for Nottingham Forrest i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Wolverhampton håber, at Pablo Sarabia kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Wolverhampton scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Nottingham Forrest var først på pletten i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Nottingham Forrests seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Wolverhampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.