Nykøbing FC kan åbne stort hul til Fremad Amager

Efter 12 kampe afviklet er Nykøbing FC placeret nummer 6 i stillingen med 15 point. Der er 6 points forskel til Fremad Amager, der som nummer 12 har samlet 9 point sammen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC vs Fremad Amager.

  • Nykøbing FC er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Nykøbing FC har indkasseret mål i seneste 25 af 27 kampe;
  • Nykøbing FC har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Nykøbing FC kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Fremad Amager har tabt i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • Fremad Amager har tabt i seneste 14 af 15 udebane kampe;
  • Fremad Amager har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • Fremad Amager har indkasseret mål i de seneste 17 udebane kampe i træk.

Form Nykøbing FC vs Fremad Amager

Nykøbing FC håber på yderligere point til samlingen.

Nykøbing FC har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Det er alt eller intet for Nykøbing FC i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod AC Horsens, hvortil de svarede igen mod FC Helsingør i en 3-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod HB Køge.

Fremad Amager fortsat skidt kørende.

Fremad Amager ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Nykøbing FC har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod AC Horsens tabte de 2-1, hvorefter de vandt 3-0 over FC Helsingør. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod HB Køge.

Nykøbing FC v Fremad Amager Indbyrdes historik

Fremad Amager havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i septiembre 2021 i Nordicbet Liga. Nykøbing FC møder Fremad Amager med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Nykøbing FC og Fremad Amager kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på undefined. Han er topscorer for Nykøbing FC med undefined mål for sæsonen og præsterede desuden undefined i de seneste seks kampe.

Fremad Amager krydser til gengæld fingre for, at undefined kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på undefined mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede undefined i de seneste seks.