Nykøbing FC mod AC Horsens i Nordicbet Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Nykøbing FC byder velkommen til AC Horsens i Nordicbet Liga på fredag på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC ligger nummer 6 i stillingen med 25 point efter at have afviklet 21 kampe. 12 point efter, som nummer 4, finder man AC Horsens placering efter 21 kampe.

Nykøbing FC har brug for en sejr på fredag for at lukke afstanden til AC Horsens i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Nykøbing FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

AC Horsens har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v AC Horsens.

Form Nykøbing FC mod AC Horsens

Nykøbing FC drømmer om mere.

Nykøbing FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Helsingør tabte de 2-0, Hvidovre IF også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Nykøbing FC formåede at vinde 2-1 over Lyngby Boldklub.

AC Horsens håber på frisk start.

De seneste tre kampe har for AC Horsens givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Hvidovre IF med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod FC Helsingør. Deres seneste opgør, mod Esbjerg fB, indbragte et point i en 0-0 kamp.

 

Nykøbing FC v AC Horsens Indbyrdes historik

AC Horsens havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i September 2021 i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Nykøbing FC og AC Horsens hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Lollands Bank Park i vente.

Topscorer i form

AC Horsens har forhåbninger om, at Casper Tengstedt kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.