Nykøbing FC mod FC Fredericia i Nordicbet Liga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 26 kampe afviklet er Nykøbing FC placeret nummer 6 i stillingen med 28 point. Der er 16 points forskel til FC Fredericia, der som nummer 5 har samlet 44 point sammen.

FC Fredericia er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Nykøbing FC den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Nykøbing FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Fredericia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v FC Fredericia.

Form Nykøbing FC mod FC Fredericia

Nykøbing FC fortsat skidt kørende.

Nykøbing FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-3 sejr over FC Helsingør. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Hvidovre IF, siden 3-2 mod AC Horsens.

FC Fredericia drømmer om mere.

FC Fredericia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod AC Horsens, før de sejrede 4-0 mod FC Helsingør. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-3 nederlag mod Lyngby Boldklub.

Nykøbing FC v FC Fredericia Indbyrdes historik

FC Fredericia tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-2 tilbage i november 2021 i Nordicbet Liga. Nykøbing FC møder FC Fredericia med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Nykøbing FC og FC Fredericia bød 9 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Nykøbing FC og FC Fredericia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Lollands Bank Park i vente.

Nykøbing FC mod FC Fredericia – Formstærke spillere

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Kristian Kirkegaard været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at FC Fredericia håber, at han kan bygge på mod Nykøbing FC. Sidstnævnte håber til gengæld på Mathias Kristensen til at videreføre den form, som har bragt ham 4 mål i hans seneste seks kampe.