Nykøbing FC mod FC Helsingør i Nordicbet Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 23 kampe afviklet er Nykøbing FC placeret nummer 6 i stillingen med 25 point. Der er 26 points forskel til FC Helsingør, der som nummer 1 har samlet 51 point sammen.

FC Helsingør er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Nykøbing FC på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Nykøbing FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

FC Helsingør ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 5 mål ind, eller 0.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v FC Helsingør.

Form Nykøbing FC mod FC Helsingør

Nykøbing FC fortsat skidt kørende.

Nykøbing FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Lyngby Boldklub. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-1 til AC Horsens, siden 5-0 mod Lyngby Boldklub.

FC Helsingør inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede FC Helsingør først at banke Hvidovre IF med 0-4. Herefter nedlagde de også Jammerbugt FC med 3-0, inden stimen stoppede mod AC Horsens, der vandt en 0-1 sejr.

Nykøbing FC vs FC Helsingør – Seneste nyt

Nykøbing FC v FC Helsingør Indbyrdes historik

FC Helsingør havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i February 2022 i Nordicbet Liga. Nykøbing FC går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 3-3-2 for deres seneste 8 kampe i Nordicbet Liga. I 5 af de seneste 8 opgør mellem Nykøbing FC og FC Helsingør var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Nykøbing FC og FC Helsingør ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Lollands Bank Park.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 kasses gange i de seneste 8 encounters opgør mellem disse to klubber. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 1.52 goals mål, mens FC Helsingør landede et snit på 1.4 goals kasser i disse dueller. Begge hold var på tavlen i 4 times af kampene.

Nykøbing FC mod FC Helsingør – Hold øje med…

Mathias Gehrt fandt vej til netmaskerne 1 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Nykøbing FC. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Tonni Adamsen i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for FC Helsingør.