Nykøbing FC mod AC Horsens i Nordicbet Liga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 29 kampe afviklet er Nykøbing FC placeret nummer 6 i stillingen med 31 point. Der er 26 points forskel til AC Horsens, der som nummer 1 har samlet 57 point sammen.

Det er ikke sådan, at Nykøbing FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 28 mål imod, et gennemsnit på 2.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

AC Horsens kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v AC Horsens.

Form Nykøbing FC mod AC Horsens

Nykøbing FC håber på yderligere point til samlingen.

Nykøbing FC har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod FC Fredericia tabte de 3-2, hvorefter de vandt 2-1 over Hvidovre IF. De var tilbage i rendestenen med et 5-1 nederlag mod FC Fredericia.

AC Horsens fortsætter pointhøsten.

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-1 over Hvidovre IF samt Lyngby Boldklub. Serien blev dog bremset mod FC Helsingør i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3.

Nykøbing FC v AC Horsens Indbyrdes historik

AC Horsens havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. Nykøbing FC går ind til opgøret med en historik mod AC Horsens, der siger 0-0-3 for deres seneste 3 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Nykøbing FC og AC Horsens ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC mod AC Horsens – Formstærke spillere

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Magnus Jensen været på tavlen 4 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på onsdag, skyldes det, at AC Horsens håber, at han kan bygge på mod Nykøbing FC. Sidstnævnte håber til gengæld på Mathias Kristensen til at videreføre den form, som har bragt ham 5 mål i hans seneste seks kampe.