Nykøbing FC mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC byder velkommen til Fremad Amager i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC er nummer 12 i tabellen med 2 point efter 8 kampe, mens Fremad Amager rangerer som nummer 8 med 8 point efter 8 kampe.

Det er ikke sådan, at Nykøbing FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Fremad Amager præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Nykøbing FC har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 8 kampe, men kan til gengæld fremvise 2 uafgjorte og 6 nederlag.Nykøbing FC indkasserede mindst ét mål i deres seneste 26 kampe.

Fremad Amager kigger på 2 sejre, 2 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Fremad Amager.

Form Nykøbing FC mod Fremad Amager

Nykøbing FC har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Hobro IK blev det 1-1, hvorefter FC Helsingør viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod OB.Nykøbing FC er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 3 uafgjorte af sig samt 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 5.

Fremad Amager er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod FC Fredericia, før de bankede Tårnby FF med 1-2. Senest blev Hillerød Fodbold nedlagt i en 1-0 sejr.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fremad Amager to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 17 og scorede 9 mål.

Nykøbing FC vs Fremad Amager – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder Fremad Amager på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC må stille op uden Oscar Fuglsang den kommende lørdag mod Fremad Amager, da han døjer med en skade.

Nykøbing FC mod Fremad Amager – indbyrdes historik

Med sejre på 3-0 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Nykøbing FC ser Fremad Amager uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.Fremad Amager synes at have et godt øje til Nykøbing FC, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.50 på Fremad Amager til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Nykøbing FC og Fremad Amager. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Emilio Simonsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Fremad Amager sætter deres lid til, at Lucas Ravn-Haren kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Nykøbing FC holdt kun rent bur i 0 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Fremad Amager præsterede et rent i 0 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Nykøbing FC presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens Fremad Amager presterte 2.1 mål i snitt. Begge lag skåret 5 gange ganger i disse duellene.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Nykøbing FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime.Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som Fremad Amager spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.