Nykøbing FC mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Nykøbing FC tørner sammen med rivaler HB Køge i et derby Nordicbet Liga på søndag på Lollands Bank Park.

På en tredjeplads i kvalifikations-tabellen har HB Køge opnået 25 point på de første 23 afviklede runder. Nykøbing FC samlede 17 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 6 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Nykøbing FC har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

HB Køge vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på to pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Nykøbing FC er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

HB Køge har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga. HB Køge led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v HB Køge.

  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 22 af de seneste 23 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 23 af de seneste 25 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • Nykøbing FC scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 9 af de seneste 10 udekampe
  • HB Køge har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • HB Køge tabte deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 HB Køge udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod HB Køge i 8 af de seneste 10 kampe

Form Nykøbing FC mod HB Køge

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Nykøbing FC i øjeblikket. Mod HB Køge satte de sig igennem i en 4-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Sønderjyske. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod FC Fredericia. Nykøbing FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 15 og lukkede 12 mål ind.

HB Køge har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-2 af Nykøbing FC, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hobro IK, der satte sig igennem med 1-3. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt HB Køge to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede otte mål.

Nykøbing FC har været brandvarme i Nordicbet Liga på hjemmebane i denne sæson, hvor de scorede 19 kasser. Det gør dem til det mest scorende hjemmehold, og de indkasserede i øvrigt også 23 undervejs. HB Køge ligger heller ikke på den lade side og er ligaens mest scorende udehold med 16 kasser. De indkasserede desuden 17 mål.

Nykøbing FC opnåede fire point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med 11 mål scoret og 17 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede HB Køge sig syv point og to sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede 11 gange.

Nykøbing FC vs HB Køge – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder HB Køge på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC må stille op uden Oscar Fuglsang på søndag mod HB Køge, da han døjer med en skade.

Nykøbing FC mod HB Køge – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nykøbing FC med de tre point i en 4-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Nykøbing FC vandt seks opgør, mens HB Køge sejrede fire gange. En hjemmesejr giver odds 3.10 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 2.05.

HB Køge scorede i deres seneste 5 opgør mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Nykøbing FC og HB Køge fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Nykøbing FC mod HB Køge Spiltips

Nykøbing FC vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra HB Køge vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Nykøbing FC holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens HB Køge præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Nykøbing FC opererer med et snit på 1.6 mål i disse dueller, mens HB Køge ligger på 1.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fem gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Nykøbing FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på en mål i disse kampe.