Nykøbing FC mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC agerer værter på Nykøbing FC’s stadion for gæsterne fra HB Køge til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 12 point og fem pladser.

HB Køge fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Nykøbing FC bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Nykøbing FC har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

HB Køge er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens HB Køge præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Nykøbing FC er noteret for tre sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

HB Køge har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v HB Køge.

  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 21 af de seneste 22 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 19 af de seneste 21 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • Nykøbing FC har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 8 af de seneste 9 udekampe
  • HB Køge har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • HB Køge har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • 4 af HB Køge’s seneste 5 udekampe havde under 3.5 mål
  • HB Køge scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe

Form Nykøbing FC mod HB Køge

Nykøbing FC har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hvidovre IF tabte de 3-1, hvorefter de vandt 3-0 over FC Helsingør. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Hobro IK. Nykøbing FC præsterede kun én sølle sejr på Nykøbing FC’s stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede 11 mål og lukkede 13 ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for HB Køge i øjeblikket. Mod FC Helsingør satte de sig igennem i en 1-4 sejr, før de spillede 0-0 mod Vejle Boldklub. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod FC Fredericia. HB Køge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Nykøbing FC vs HB Køge – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder HB Køge på Nykøbing FC’s stadion.

Nykøbing FC må stille op uden Oscar Fuglsang på lørdag mod HB Køge, da han døjer med en skade.

Nykøbing FC mod HB Køge – indbyrdes historik

Ikke bare vandt HB Køge deres seneste opgør mod Nykøbing FC, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 4-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Nykøbing FC plejer at nyde at møde HB Køge, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 3.25.

HB Køge scorede i deres seneste 4 opgør mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem HB Køge og Nykøbing FC.

Nykøbing FC mod HB Køge Spiltips

Nykøbing FC vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra HB Køge vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Man kunne forestille sig, at HB Køge sætter næsen op efter at score den kommende lørdag, da Nykøbing FC kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens HB Køge landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Nykøbing FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.