Nykøbing FC mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Nykøbing FC og Hillerød Fodbold, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Lollands Bank Parkden kommende fredag.

På en tredjeplads i kvalifikationsspillet har Hillerød Fodbold opnået 37 point på de første 28 afviklede runder. Nykøbing FC samlede 20 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 6 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Nykøbing FC har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 21 mål. Det er lig med 2.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Hillerød Fodbold vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Nykøbing FC er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 18 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Nykøbing FC lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Hillerød Fodbold kigger på 11 sejre, samt fire uafgjorte såvel som 13 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Hillerød Fodbold.

  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 27 af de seneste 29 kampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 24 af de seneste 25 hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Nykøbing FC’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Nykøbing FC scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • I de seneste 11 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 9 af Hillerød Fodbold’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 14 af de seneste 16 udekampe
  • I de seneste 6 Hillerød Fodbold udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Hillerød Fodbold var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Nykøbing FC mod Hillerød Fodbold

Nykøbing FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Fremad Amager. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-1 til Hobro IK, siden 3-1 mod HB Køge. Nykøbing FC præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 17 og indkasserede 14 mål.

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af HB Køge, før FC Fredericia satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Fremad Amager, der satte sig igennem med 1-0. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hillerød Fodbold to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fire mål.

Nykøbing FC har opnået 16 point fra deres seneste 22 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fire kampe med en score på 28 mål for og 49 imod. Hillerød Fodbold opnåede to sejre og syv point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind.

Nykøbing FC vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hillerød Fodbold på Lollands Bank Park.

Oscar Fuglsang sidder over for Nykøbing FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Nykøbing FC mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hillerød Fodbold med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Nykøbing FC går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 0-1-2 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Nykøbing FC og Hillerød Fodbold.

Nykøbing FC mod Hillerød Fodbold Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Mathias Gehrt, der viser god form for Nykøbing FC. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hillerød Fodbold.Gæsterne krydser fingre for Essam Salamoun til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Nykøbing FC vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Nykøbing FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 0.66 mål, mens Hillerød Fodbold snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Nykøbing FCs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Hillerød Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.