Nykøbing FC mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC tager på hjemmebanen Lollands Bank Park imod Hillerød Fodbold, der kommer forbi på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Nykøbing FC er nummer 12 i tabellen med 5 point efter 12 kampe, mens Hillerød Fodbold rangerer som nummer 10 med 10 point efter 12 kampe.

Det er ikke sådan, at Nykøbing FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 23 mål imod, et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hillerød Fodbold ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 5 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Nykøbing FC er noteret for 1 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 9 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hillerød Fodbold kigger på 3 sejre, samt 1 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Hillerød Fodbold.

Form Nykøbing FC mod Hillerød Fodbold

Nykøbing FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Hillerød Fodbold tabte de 3-1, SønderjyskE også viste sig for stærke i en 2-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Nykøbing FC formåede at vinde 0-1 over FC Fredericia. Nykøbing FC er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 2 uafgjorte af sig samt 4 nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv 6.

Hillerød Fodbold har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Nykøbing FC med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Næstved BK. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Vendsyssel FF. Hillerød Fodbold vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 12 mål ind og scorede selv 3.

Nykøbing FC vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hillerød Fodbold på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC må stille op uden Oscar Fuglsang den kommende lørdag mod Hillerød Fodbold, da han døjer med en skade.

Nykøbing FC mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hillerød Fodbold med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Nykøbing FC vandt 1 af deres foregående 3 kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem Nykøbing FC og Hillerød Fodbold.

Emilio Simonsen har været stærk for Nykøbing FC i den senere tid med 0 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hillerød Fodbold håber, at Asger Hoejmark-Jensen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Nykøbing FC vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Nykøbing FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 3 af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Hillerød Fodbold snittede 3 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Nykøbing FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.