Nykøbing FC mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC byder velkommen til Hobro IK i Nordicbet Liga den kommende fredag på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC er nummer 12 i tabellen med 1 point efter 6 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 8 med 5 point efter 6 kampe.

Nykøbing FC fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. Hobro IK bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Nykøbing FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Hobro IK præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Hobro IK.

Form Nykøbing FC mod Hobro IK

Nykøbing FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Vendsyssel FF, før HB Køge satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Næstved BK, der satte sig igennem med 3-0.Nykøbing FC var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 2 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 6 mål, men indkasserede samtidig 10.

Bare ét point forhindrer Hobro IK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-3 og 1-0 mod SønderjyskE og Vendsyssel FF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Hillerød Fodbold.Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hobro IK to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 8 mål.

Nykøbing FC vs Hobro IK – Seneste nyt

Nykøbing FC mod Hobro IK – indbyrdes historik

Nykøbing FC ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Hobro IK.Nykøbing FC går til kampen mod Hobro IK med en 3-0-2 statistik for deres seneste 5 møder. Det giver en sejrs-rate på 60%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Nordicbet Liga kampe, håber Nykøbing FC stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Hobro IK deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Nordicbet Liga kampe.

Nykøbing FC vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 6 kampe. Gæsterne fra Hobro IK vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 5 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe.Nykøbing FC har set 6 af deres seneste 10 kampe i Lollands Bank Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 4 Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 5 kampe mellem disse to hold. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Hobro IK snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Nykøbing FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.