Nykøbing FC mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 27 kampe afviklet er Nykøbing FC placeret nummer 6 i stillingen med 28 point. Der er 22 points forskel til Hvidovre IF, der som nummer 4 har samlet 50 point sammen.

Hvidovre IF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Nykøbing FC den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Nykøbing FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvidovre IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Hvidovre IF.

Form Nykøbing FC mod Hvidovre IF

Nykøbing FC fortsætter skuffende resultater.

Nykøbing FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Hvidovre IF, før AC Horsens satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Fredericia, der satte sig igennem med 3-2.

Hvidovre IF fortsætter pointhøsten.

I deres seneste tre kampe formåede Hvidovre IF først at banke Nykøbing FC med 2-0. Herefter nedlagde de også FC Helsingør med 1-2, inden stimen stoppede mod AC Horsens, der vandt en 0-1 sejr.

Nykøbing FC v Hvidovre IF Indbyrdes historik

Et væddemål på Hvidovre IF til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Nykøbing FC var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i april 2022 og 1-0 i marts 2022. Nykøbing FC går ind til opgøret med en historik mod Hvidovre IF, der siger 3-2-4 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 1 gange i de seneste 9 kampe mellem Nykøbing FC og Hvidovre IF. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Nykøbing FC og Hvidovre IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Lollands Bank Park i vente.

Nykøbing FC mod Hvidovre IF – Hold øje med…

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Mathias Kristensen, der viser god form for Nykøbing FC. Han fandt vej til netmaskerne 5 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hvidovre IF.

Gæsterne krydser fingre for Christoffer Boateng til at score igen efter 2 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.