Nykøbing FC mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Nykøbing FC og Hvidovre IF, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Lollands Bank Park på lørdag.

Nykøbing FC har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 23 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

Hvidovre IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens Hvidovre IF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Hvidovre IF

.
.

Form Nykøbing FC mod Hvidovre IF

Nykøbing FC går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Lyngby Boldklub, før de nedlagde FC Helsingør med 2-3. Mod FC Fredericia blev der delt i porten i en 2-2 kamp.Nykøbing FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 11 og lukkede 11 mål ind.

Hvidovre IF har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke FC Helsingør med 2-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod AC Horsens. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Næstved BK.Hvidovre IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 7.

Nykøbing FC vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Nykøbing FC mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Nykøbing FC går til kampen mod Hvidovre IF med en 4-2-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrsrate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Valon Ljuti ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Hvidovre IF sætter deres lid til, at Christoffer Boateng kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Nykøbing FC høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie. Hvidovre IF sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag.Hvidovre IF burde være i stand til at få scoret på lørdag, da Nykøbing FC ikke formåede at holde buret rent én eneste gang i de foregående 10 kampe på Lollands Bank Park. Gæsterne præsterede selv 2 clean sheets in deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 10 kampe kampe mellem de to rivaler her. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Hvidovre IF snittede 0.9 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” 7 gange i de kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Nykøbing FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.