Nykøbing FC mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Med 31 point efter 30 kampe er Nykøbing FC at finde på plads 6 i Nordicbet Liga. Lyngby Boldklub halter efter med 59 point for 30 kampe og ligger før kampen på plads 2 i tabellen.

Det er ikke sådan, at Nykøbing FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 28 mål imod, et gennemsnit på 2.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Lyngby Boldklub.

 

 

 

Form Nykøbing FC mod Lyngby Boldklub

Nykøbing FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Nykøbing FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Hvidovre IF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 5-1 til FC Fredericia, siden 1-0 mod AC Horsens.

Lyngby Boldklub inde i god stime.

Lyngby Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til AC Horsens. De svarede stærkt igen mod Hvidovre IF, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-2 over FC Helsingør.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Nykøbing FC på Lollands Bank Park. Andreas Bjelland rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Nykøbing FC v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

Lyngby Boldklub tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 5-0 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. Nykøbing FC møder Lyngby Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-4 for deres seneste 6 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 6 kampe mellem Nykøbing FC og Lyngby Boldklub kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Nykøbing FC og Lyngby Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Lollands Bank Park i vente.

Nykøbing FC mod Lyngby Boldklub – Hold øje med…

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Kristian Lindberg været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Lyngby Boldklub. Hos gæsterne går Emil Nielsen efter at føje yderligere til hans samling af 3 mål i hans seneste kampe.