Nykøbing FC mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC tager imod Næstved BK på Lollands Bank Park i runde 17 på lørdag i Nordicbet Liga.

På en tredjeplads i tabellen har Næstved BK opnået 30 point på de første 16 afviklede runder. Nykøbing FC samlede 9 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 12 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Nykøbing FC ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.2 mål i deres seneste 10 landskampe. Nykøbing FCscorede beskedne 12 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur 1 gange.

Næstved BK ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 7 mål ind, eller 0.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Nykøbing FC har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 11 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Næstved BK har indtil videre præsteret 8 sejre og 6 uafgjorte samt 2 nederlag i Nordicbet Liga. Næstved BK tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Næstved BK.

Form Nykøbing FC mod Næstved BK

Nykøbing FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Vejle Boldklub gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-5. De revancherede de med en sejr på 1-2 over Vendsyssel FF, inden de senest spillede 1-1 mod SønderjyskE. Nykøbing FC er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 2 uafgjorte af sig samt 4 nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv 9.

Næstved BK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-3 mod FC Helsingør, hvorefter de opnåede 0-0 mod Hobro IK. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 5-0 i opgøret mod FC Fredericia. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Næstved BK to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 8 mål.

Nykøbing FC vs Næstved BK – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder Næstved BK på Lollands Bank Park.

Oscar Fuglsang sidder over for Nykøbing FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Nykøbing FC mod Næstved BK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Næstved BK med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Næstved BK besejrede Nykøbing FC 3-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.85 på en ny sejr til førstnævnte.

Begge hold til at score gav kun gevinst i 4 af de foregående 10 opgør mellem Næstved BK og Nykøbing FC.

Nykøbing FC mod Næstved BK Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Souheib Dhaflaoui været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Næstved BK håber, at han kan bygge på mod Nykøbing FC. Sidstnævnte håber til gengæld på Luca Kjerrumgaard til at videreføre den form, som har bragt ham 5 mål i hans seneste seks kampe.

Nykøbing FC høstede tre point i 1 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 6 nederlag i denne serie. Næstved BK sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 1 nederlag. Nykøbing FC har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Lollands Bank Park, da de kun noterede sig 0 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Næstved BK landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Nykøbing FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.