Nykøbing FC mod SønderjyskE – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC byder velkommen til SønderjyskE i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Lollands Bank Park.

På en tredjeplads i tabellen har SønderjyskE opnået 20 point på de første 10 afviklede runder. Nykøbing FC samlede 2 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 12 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Der er blevet scoret flittigt i SønderjyskEs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Når det kommer til mål, er Nykøbing FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

SønderjyskE ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 1 gang.

Nykøbing FC har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 10 kampe, men kan til gengæld fremvise 2 uafgjorte og 8 nederlag. Nykøbing FC indkasserede mindst ét mål i deres seneste 28 kampe.

SønderjyskE har indtil videre præsteret 6 sejre og 2 uafgjorte samt 2 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v SønderjyskE.

Form Nykøbing FC mod SønderjyskE

Nykøbing FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod OB, hvorefter de mod Fremad Amager tabte 0-3. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Hillerød Fodbold, der vandt 3-1. Nykøbing FC præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Lollands Bank Park. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 5 mål.

SønderjyskE er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 3-2 over FC Fredericia samt Hvidovre IF. Serien blev dog bremset mod Vendsyssel FF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. SønderjyskE vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Nykøbing FC vs SønderjyskE – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder SønderjyskE på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC må stille op uden Oscar Fuglsang på lørdag mod SønderjyskE, da han døjer med en skade.

Nykøbing FC mod SønderjyskE – indbyrdes historik

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Emilio Simonsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. SønderjyskE sætter deres lid til, at Peter Christiansen kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Nykøbing FC høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 5 nederlag i denne serie. SønderjyskE sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Nykøbing FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 7 af SønderjyskEs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Nykøbing FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.