Nykøbing FC mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC tager på lørdag imod Vejle Boldklub i Nordicbet Liga på Lollands Bank Park.

Nykøbing FC er nummer 12 i tabellen med 6 point efter 14 kampe, mens Vejle Boldklub rangerer som nummer 1 med 31 point efter 14 kampe.

Når det kommer til mål, er Nykøbing FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 10 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Nykøbing FC har vundet 1 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 10 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 14 kampe, hvori de noterede sig 10 sejre og 3 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykøbing FC v Vejle Boldklub.

Form Nykøbing FC mod Vejle Boldklub

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Nykøbing FC i øjeblikket. Mod FC Fredericia satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Hillerød Fodbold. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Fremad Amager. Nykøbing FC præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Lollands Bank Park. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 5 mål.

Vejle Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Hobro IK. De svarede stærkt igen mod Brabrand IF, som blev slået 0-3, før de sejrede 3-1 over Hvidovre IF. Vejle Boldklub blev talt om som titelkandidater i Nordicbet Liga i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Vejle Boldklub vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 6 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Nykøbing FC vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Nykøbing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder Vejle Boldklub på Lollands Bank Park.

Oscar Fuglsang sidder over for Nykøbing FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Nykøbing FC mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Nykøbing FC ser Vejle Boldklub uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Vejle Boldklub synes at have et godt øje til Nykøbing FC, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 1.31 på Vejle Boldklub til at vinde igen.

Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem Nykøbing FC og Vejle Boldklub.

Nykøbing FC mod Vejle Boldklub Spiltips

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Luca Kjerrumgaard været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Vejle Boldklub. Hos gæsterne går Richard Sukuta-Pasu efter at føje yderligere til hans samling af 3 mål i hans seneste kampe.

Nykøbing FC vandt beskedne 1 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra Vejle Boldklub vandt 7 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Nykøbing FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 4 af Vejle Boldklubs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Nykøbing FC præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Vejle Boldklub landede et snit på 1.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Nykøbing FCs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Vejle Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.