Nykoebing FC vs FC Helsingoer – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Nykoebing FC byder FC Helsingoer op til dans den kommende lørdag på Lollands Bank Park stadion.

Nykoebing FC er nummer 12 i tabellen med ti point efter 18 kampe, mens FC Helsingoer rangerer som nummer 6 med 28 point efter 18 kampe.

FC Helsingoer fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Nykoebing FC bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Nykoebing FC kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

FC Helsingoer er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens FC Helsingoer præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Nykoebing FC er noteret for to sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Nykoebing FC har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

FC Helsingoer kigger på ni sejre, samt en uafgjorte såvel som otte nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nykoebing FC v FC Helsingoer.

  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 40 af de seneste 42 kampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i de seneste 21 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • Nykøbing FC har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • FC Helsingør tabte deres seneste 4 kampe
  • FC Helsingør var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • FC Helsingør scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Form Nykoebing FC mod FC Helsingoer

Det er ikke helt skidt for Nykoebing FC, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod SoenderjyskE, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Naestved, før de desværre tabte med 3-1 til Hvidovre. Nykoebing FC er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede tre uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv ni.

FC Helsingoer har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Hvidovre satte de sig igennem med 0-1, før Fredericia viste sig for stærke og sejrede 4-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da FC Helsingoer gik ned 1-4 mod HB Koege. FC Helsingoer vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Nykoebing FC vs FC Helsingoer – Seneste nyt

Nykoebing FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Helsingoer på Lollands Bank Park.

Oscar Fuglsang sidder over for Nykoebing FC i deres kommende opgave på grund af en skade.

Nykoebing FC mod FC Helsingoer – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Helsingoer med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Nykoebing FC har været en smule mere succesfuld i end FC Helsingoer i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Nykoebing FC på oddset. Bookmakerne giver odds 4.20 en hjemmesejr.

FC Helsingoer scorede i deres seneste 4 opgør mod Nykoebing FC i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Nykoebing FC og FC Helsingoer. Begge hold var på tavlen fem gange i deres seneste 10 møder.

Nykoebing FC mod FC Helsingoer Spiltips

Nykoebing FC høstede tre point i en af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led seks nederlag i denne serie. FC Helsingoer sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Nykoebing FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af FC Helsingoers seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Nykoebing FC presterte 1.8 mål i gjennomsnitt, mens FC Helsingoer presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Nykoebing FCs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.