OB banker upålidelige AGF

Såvel OB som AGF ligger godt placeret midt i tabellen i 3F Superliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på mandag. Med en placering som nummer 7 i stillingen har OB samlet 15 point efter 13 kampe. På 15 point befinder AGF sig rangeret som nummer 9 for 13 afviklede kampe. Motivationen bør være på plads hos OB, som kan overhale AGF i stillingen den kommende mandag med en sejr. At dømme ud fra oddset hos bookmakerne, vil det dog være en overraskelse, hvis det sker.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB vs AGF.

  • OB har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • OB har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Der er scoret imod OB i de seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AGF har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • AGF har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Form OB vs AGF

OB drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad OB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. De seneste tre kampe har for OB givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Vejle Boldklub med 6-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Randers FC. Deres seneste opgør, mod Silkeborg IF, indbragte et point i en1-1 kamp.

AGF inde i god stime.

AGF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Det er alt eller intet for AGF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-0 nederlag mod FC Midtjylland, hvortil de svarede igen mod AaB i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Randers FC.

OB v AGF Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da OB senest mødte AGF på Ceres Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. OB møder AGF med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. AGF har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mads Froekjaer-Jensen. Han er topscorer for OB med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

AGF krydser til gengæld fingre for, at Eric Kahl kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.